Pastaslaatje met tomatenpesto olijven en feta
Super easy
Cheap

Een lekkere pastasalade met een tomatenpesto, olijven en blokjes feta kaas.

 

 

Share This Recipe

Category: Pasta Salads Vegetarian Lunch Jeroen Meus
Seasons
Tags:

Ingredients

For 4 Persons

Salade

600 g Pasta
80 g Zwarte Olijven
80 g Feta blokjes
10 blaadje(s) Basilicum
2 takjes verse Oregano

De Pesto

12 stuk(s) Zongedroogde Tomaten
20 g Pijnboompitten
10 blaadje(s) Basilicum
30 g Parmezaan
1 el Tomatenpuree
Peper en zout
scheutje(s) Balsamico Azijn

Pastaslaatje met tomatenpesto olijven en feta Directions

    • Kook de pasta al dente en giet hem af.
    • Koel hem af onder koud water en besprenkel met een beetje olijfolie.
    • Mix alle ingrediënten van de pesto en meng die onder de pasta.
    • Hak de zwarte olijven grof en meng die onder de pasta.
    • Pluk de blaadjes oregano en snij die fijn.
    • Meng ze samen met de basilicum onder de pasta.
    • Verwijder de stengeltjes van de rucola en meng de blaadjes ook voorzichtig onder de pasta.
    • Schik alles in een diep bord en werk af met enkele blokjes feta.
     

Recipe notes

 Bron : VTM
 

Nutrition facts

diet vegetarian

Per Serving

Be the first to post a review

Share This Recipe