Saffraanaïoli
Easy
Fairly expensive

Saffraanaïoli met Belgische saffraan.

Share This Recipe

Category: Cold sauce Jeroen Meus
Seasons
Tags:

Ingredients

For 1 Persons

Ingrediënten

1 snede(s) Brood
1 dl Melk
2 Eierdooiers
1 mespunt(en) Zout en peper
1 tl Wijnazijn
1 tl Belgische Saffraandraadjes, geweekt in 1 el water
1 tl Mosterd
2 dl Druivenpitolie
1 tl Water

Saffraanaïoli Directions

  1. Week voor de aïolie het sneetje brood in de melk.
  2. Haal het eruit en knijp de melk eruit.
  3. Pers de look heel fijn en meng met de eidooiers, mosterd, azijn, safraandraadjes en water.
  4. Voeg het geweekt brood toe en roer alles goed.
  5. Voeg nu geleidelijk aan de druivenpitolie toe en roer totdat de aïolie dik is.
  6. Kruid de aïoli af met peper en zout.

Nutrition facts

vegetarian

Per Serving

Be the first to post a review

Share This Recipe