Salade met gegrilde nectarine(Featured Chef Hans @ DeKookbijbel)
Easy
Fairly cheap
Lekker verrassend slaatje. Verse geitenkaas en gegrilde nectarines met kaasstengels.
Gallery
Category: | Salads Vegetarian Hans @ DeKookbijbel.be Lunch |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
4
Persons
Ingrediënten
1 1 1 |
Salade met gegrilde nectarine Directions
Maak 6 takken rozemarijn tot spiezen voor de perziken.
Snipper een sjalot en de rozemarijn fijn.
Voeg zeste en sap van een citroen toe.
Voeg 6 plakjes verse geitenkaas toe.
Kruid af met peper en zout.
Leg de kaasstengels 20min in de oven op 180°C.
Spies de perziken, strijk in met olijfolie en leg ze op de grill.
Meng 2el ongeraffineerde rietsuiker met rode wijnazijn.
Snijd een rode ui in slierten en voeg toe
Rooster een handvol walnoten.
Doe zeste en sap van een citroen in een slakom.
Voeg 1el honing toe.
Kruid af met peper en zout.
Voeg olijfolie en fijngehakte verse munt toe.
Snijd de walnoten fijn en voeg een deel toe.
Doe de sla bij de vinaigrette.
Dresseer en werk af met de rest van de walnoten.
Voeg de rest van de geitenkaas en verse munt toe.
Recipe notes
naar idee Loïc, zot van koken (VTM koken)