Salade met tandoori scampi en mieriksworteldressing
Easy
Fairly cheap
 Een slaatje van scampi met Indische invloeden
 

Share This Recipe

Category: Salads Lunch Jeroen Meus Scampi
Seasons
Cuisine Type Fusion
Tags:

Ingredients

For 4 Persons

Ingredienten

16 stuk(s) Scampi
Tandoori Kruiden
Boter en Margarine
1 stuk(s) Sjalot
1/4 stuk(s) Knolselder
2 stuk(s) Wortelen
matje Tuinkers
1 el Munt, fijngesneden
1 el Koriander, fijngehakt
1 el Slaolie
1 tl Witte Wijnazijn
4 el Dressing van Becel
1 el Mierikswortel

Salade met tandoori scampi en mieriksworteldressing Directions

    Rasp de knolselder en wortel fijn en meng ze samen.
    Meng er de tuinkers, munt en koriander onder.
    Versnipper de sjalot en meng onder het slaatje.
    Besprenkel het slaatje met de slaolie en de azijn.
     
    Meng voor de dressing van Becel met de mierikswortel.
    Kruid af met peper en zout en voeg de witte wijnzijn toe.
     
    Bak de scampi’s gaar in Becel bakken en braden en kruid ze met de tandoori-kruiden.
     
    Serveer het slaatje in het midden, leg er de scampi op en druppel de dressing er rond.
     
    Kruid af met peper en zout en voeg de witte wijnzijn toe.
     

Recipe notes

 Bron : VTM
 

Be the first to post a review

Share This Recipe