Salade met tandoori scampi en mieriksworteldressing(Featured Chef Jeroen Meus)
Category: | Salads Lunch Jeroen Meus Scampi |
Seasons | |
Cuisine Type | Fusion |
Tags: |
Ingredients
For
4
Persons
Ingredienten
16 stuk(s) Scampi |
Tandoori Kruiden |
Boter en Margarine |
1 stuk(s) Sjalot |
1/4 stuk(s) Knolselder |
2 stuk(s) Wortelen |
matje Tuinkers |
1 el Munt, fijngesneden |
1 el Koriander, fijngehakt |
1 el Slaolie |
1 tl Witte Wijnazijn |
4 el Dressing van Becel |
1 el Mierikswortel |
Salade met tandoori scampi en mieriksworteldressing Directions
Rasp de knolselder en wortel fijn en meng ze samen.
Meng er de tuinkers, munt en koriander onder.
Versnipper de sjalot en meng onder het slaatje.
Besprenkel het slaatje met de slaolie en de azijn.
Meng voor de dressing van Becel met de mierikswortel.
Kruid af met peper en zout en voeg de witte wijnzijn toe.
Bak de scampi’s gaar in Becel bakken en braden en kruid ze met de tandoori-kruiden.
Serveer het slaatje in het midden, leg er de scampi op en druppel de dressing er rond.
Kruid af met peper en zout en voeg de witte wijnzijn toe.
Recipe notes
Bron : VTM