Salade met tandoori scampi en mieriksworteldressing(Uitgelichte Chef Jeroen Meus)
Categorie: | Salades Lunch Jeroen Meus Scampi |
Seizoenen | |
Keuken type | Fusion |
Tags: |
Ingrediënten
Voor
4
Personen
Ingredienten
16 stuk(s) Scampi |
Tandoori Kruiden |
Boter en Margarine |
1 stuk(s) Sjalot |
1/4 stuk(s) Knolselder |
2 stuk(s) Wortelen |
matje Tuinkers |
1 el Munt, fijngesneden |
1 el Koriander, fijngehakt |
1 el Slaolie |
1 tl Witte Wijnazijn |
4 el Dressing van Becel |
1 el Mierikswortel |
Salade met tandoori scampi en mieriksworteldressing Aanwijzingen
Rasp de knolselder en wortel fijn en meng ze samen.
Meng er de tuinkers, munt en koriander onder.
Versnipper de sjalot en meng onder het slaatje.
Besprenkel het slaatje met de slaolie en de azijn.
Meng voor de dressing van Becel met de mierikswortel.
Kruid af met peper en zout en voeg de witte wijnzijn toe.
Serveer het slaatje in het midden, leg er de scampi op en druppel de dressing er rond.
Kruid af met peper en zout en voeg de witte wijnzijn toe.
Recept notities
Bron : VTM