Salade met tandoori scampi en mieriksworteldressing
Gemakkelijk
Vrij goedkoop
 Een slaatje van scampi met Indische invloeden
 

Deel dit recept

Categorie: Salades Lunch Jeroen Meus Scampi
Seizoenen
Keuken type Fusion
Tags:

Ingrediënten

Voor 4 Personen

Ingredienten

16 stuk(s) Scampi
Tandoori Kruiden
Boter en Margarine
1 stuk(s) Sjalot
1/4 stuk(s) Knolselder
2 stuk(s) Wortelen
matje Tuinkers
1 el Munt, fijngesneden
1 el Koriander, fijngehakt
1 el Slaolie
1 tl Witte Wijnazijn
4 el Dressing van Becel
1 el Mierikswortel

Salade met tandoori scampi en mieriksworteldressing Aanwijzingen

    Rasp de knolselder en wortel fijn en meng ze samen.
    Meng er de tuinkers, munt en koriander onder.
    Versnipper de sjalot en meng onder het slaatje.
    Besprenkel het slaatje met de slaolie en de azijn.
     
    Meng voor de dressing van Becel met de mierikswortel.
    Kruid af met peper en zout en voeg de witte wijnzijn toe.
     
    Bak de scampi’s gaar in Becel bakken en braden en kruid ze met de tandoori-kruiden.
     
    Serveer het slaatje in het midden, leg er de scampi op en druppel de dressing er rond.
     
    Kruid af met peper en zout en voeg de witte wijnzijn toe.
     

Recept notities

 Bron : VTM
 

Plaats als eerste een recensie

Deel dit recept