Salade van kip cajun en guacamole
Easy
Fairly cheap

Heerlijk gekruide kipfilets met cajun, guacamole tomaat en salade

Cook

Share This Recipe

Category: Salads Chicken Lunch Pascale Naessens
Seasons
Tags:

Ingredients

For 2 Persons

Ingrediënten

2 Kipfilets
4 Tomaten
1 Avocado, rijp
200 g Sluimererwten
1 handvol Rucola
1 Limoen, sap
2 el Olijfolie
2 el Cajunkruiden
4 tl Paprikapoeder, zoet
3 el gedroogde Tijm
2 teentje(s) Knoflook, gensipperd
1 mespunt(en) Cayennepeper
Peper en Zout

Salade van kip cajun en guacamole Directions

    Snijd de kipfilets in lange repen.
     
    Voor de cajun: doe de kruiden, de versnipperde look en de olijfolie in een kom en meng goed met de kippenreepjes.
     
    Kook de sluimererwten beetgaar in water met een scheut olijfolie.
     
    Snijd de tomaten in kwartjes, haal de zaadlijst en het arde midden weg.
    Doe dit boven een zeef zodat je het vocht kunt opvangen voor de vinaigrette.
    Snijd de tomaten vervolgens in maantjes.
     
    Haal het vruchtvlees uit de avocado en plet het met wat limoensap, peper en zout.
     
    Maak een vinaigrette met het tomatensap, wat olijfolie, peper en zout.
     
    Bak de kippenreepjes met cajun in olijfolie.
     
    Meng de groenten met de rucola en schik ze op de borden.
     
    Verdeel de guacamole en de kippenreepjes over de borden.
    Serveer de vinaigrette apart.

Nutrition facts

diet

Per Serving

Kcal: 575 kcal
Carbs: 17g
Fat: 39g
Proteins: 33g

More Details

Website http://www.delhaize.be
Bron Delhaize

Be the first to post a review

Share This Recipe