Slaatje met gebakken scampi's en lookdressing(Featured Chef Jeroen Meus)
Category: | Salads Lunch Jeroen Meus Scampi |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
4
Persons
Curryvinaigrette
2 el Mayoaise |
1 el Zure Room |
1/2 tl Currypoeder |
1 tl Honing |
1 scheutje(s) Walnootolie |
1 scheutje(s) Appelsap |
1 scheutje(s) Ciderazijn |
Peper en zout |
Salade
1 stuk(s) Appel Granny Smith |
1 bussel Koriander |
1 bussel Waterkers |
1 bakje(s) Kervel |
Rucola |
Veldsla |
1 stuk(s) Sjalot |
Zout |
4 stuk(s) Lent-ui |
Scampi
20 stuk(s) Scampi |
1 scheutje(s) Olijfolie |
1 snuifje(s) Currypoeder |
Peper en zout |
Afwerking
Olijfolie |
Ciderazijn |
Peper en zout |
Slaatje met gebakken scampi's en lookdressing Directions
Meng alle kruiden met de versnipperde sjalot, veldsla en rucola.
Kruid het slaatje met een snuifje currypoeder, peper, zout, walnotenolie en dragonazijn.
Snij de appel in julienne en meng die er op het laatste onder de salade
Maak een look dressing.
Bak de scampi’s in olie gaar.
Recipe notes
Nutrition facts
diet
Per Serving