Tagliatele Zalm & asperges
Easy
Fairly cheap
Aspzerges en zalm zijn  lekkere vridnen, daarbij een heerlijk verse pasta en kruidenkaas.

Share This Recipe

Category: Main course Hans @ DeKookbijbel.be Lunch Salmon
Seasons April May June
Cuisine Type Italian
Tags:

Ingredients

For 4 Persons

Ingredienten

300 g Tagliatelle, verse bij voorkeur
200 g Gerookte zalm
1 potje(s) Kruidenkaas (bv. Phikadelphia bieslook, Boursin kruiden, ...)
scheutje Melk
500 g Belgische Asperges
Peper en zout
Sjalot, fijngensipperd

Tagliatele Zalm & asperges Directions

    • Kook de tagliatell al dente.
    • Stoof de sjalot in wat olie die er de kruidenkaas bij en wat melk, naargelang de smeuîgheid.
    • Meng onder de past en dien op met gerookte zalm

Recipe notes

 

Be the first to post a review

Share This Recipe