Tagliatele Zalm & asperges
Facile
Bon marché
Aspzerges en zalm zijn  lekkere vridnen, daarbij een heerlijk verse pasta en kruidenkaas.

Partager cette recette

Catégorie: Plat principal Hans @ DeKookbijbel.be Lunch Saumon
Saisons Avril Mai Juin
Cuisine Type Italienne
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Ingredienten

300 g Tagliatelle, verse bij voorkeur
200 g Gerookte zalm
1 potje(s) Kruidenkaas (bv. Phikadelphia bieslook, Boursin kruiden, ...)
scheutje Melk
500 g Belgische Asperges
Peper en zout
Sjalot, fijngensipperd

Tagliatele Zalm & asperges Instructions

    • Kook de tagliatell al dente.
    • Stoof de sjalot in wat olie die er de kruidenkaas bij en wat melk, naargelang de smeuîgheid.
    • Meng onder de past en dien op met gerookte zalm

Notes recette

 

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette