Tagliatelle met lente groenten
Cook
Gallery
Category: | Main course Pasta Vegetarian Lunch |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
4
Persons
Ingrediënten
300 g Tagliatelle |
100 g Kerstomaten, gehalveerd |
50 g Erwten diepvries |
1 el Peterselie, gehakt |
20 cl Water |
3 el Solo Vloebaar |
1 blik(ken) Aspergecrèmesoep Knorr |
Tagliatelle met lente groenten Directions
Snij de groene asperges in vieren.
Kook de tagliatelle zoals staat aangegeven op de verpakking.
Verhit ondertussen 2 eetlepels vloeibare margarine in een koekenpan en bak hierin de asperges goudbruin.
Voeg 200 ml water toe en breng dit aan de kook.
Voeg vervolgens de Aspergecrème toe en breng dit opnieuw aan de kook.
Meng het geheel goed door.
Voeg als laatste de doperwten, de kerstomaten en de peterselie toe en laat het nog 4 min. zachtjes doorkoken.
Serveer de saus over de gekookte tagliatelle.
Recipe notes
Tip : voeg enkele asperges in stukjes toe.
Bron : Delhaize.be - Knorr
Nutrition facts
diet vegetarian
Per Serving
More Details
Website | http://www.delhaize.be |
Bron |