Tagliatelle met Zalm(Featured Chef Jeroen Meus)
Category: | Main course Lunch Salmon Jeroen Meus |
Seasons | |
Cuisine Type | Italian |
Tags: |
Ingredients
For
4
Persons
Ingrediënten
350 g Taglietelle pasta |
400 g Zalmfilets, zonder vel en graten |
2 teentje(s) Knoflook, geperst |
2 dl Room |
1 dl Droge Witte Wijn |
2 stuk(s) Sjalot |
1 1/2 el Dille, fijngehakt |
1/2 stuk(s) Citroen |
40 g Parmezaan |
Tagliatelle met Zalm Directions
Kook de tagliatelle “al dente” in een grote pan met licht gezouten kokend water.
Laat de pasta uitlekken en schep er daarna 1 el olie doorheen.
Stoof look en sjalot aan in olijfolie.
Blus af met de witte wijn en room.
Voeg de mosterd en het takje tijm toe.
Laat de saus 5 minuten inkoken op een zacht vuurtje.
Breng de saus op smaak met zout en peper.
Snij de zalm in kleine blokjes en kook 1 minuutje mee in de saus.
Voeg het citroensap en de gehakte dille toe.
Recipe notes
Nutrition facts
diet
Per Serving