Zomerse Krabsalde
Easy
Fairly expensive

Lekker zomers gerecht waar de sterk smaak van citrus wordt gecombineerd met de zoete paprika's. Krabvlees bevat waardevolle voedingsstoffen, vitamine B & C, kalium en bètacaroteen.

Share This Recipe

Category: Salads Hans @ DeKookbijbel.be Lunch Crab Low carbohydrate
Seasons
Tags:

Ingredients

For 4 Persons

Ingrediënten

450 g Kingcrab (vlees)
1 Rode Paprika, in blokjes, zonder pitjes
1 Rode Ui, gesnipperd
2 el Kappers
2 el Koriander, fijngehakt
1 Citroen, rasp van de schil
Tabasco
Rucola
Kropsla
10 cl olijfolie
3 el Limoensap
gedroogde Chili
Peper en zout
Citroen- of limoenschil fijn gesneden, versiering

Zomerse Krabsalde Directions

  1. Doe het krabvlees, paprika, ui, kappers en koriander in een kom.
    Voeg de citroenschil en het citroensap toe en schep alles goed om.
    Voeg tabasco, peper en zout toe naar smaak.
  2. Was de sla en dep droog.
  3. Verdeel sla en rucola over 4 borden.
  4. Meng olijfolie met limoensap, zout, peper, chili in een kommetje.
  5. Schep krabsalade op de sla, besprenkel met de vinaigrette en versier met reepjes citroenschil.

Nutrition facts

diet

Per Serving

Carbs: 156g

Be the first to post a review

Share This Recipe