Zomerse Krabsalde
Gemakkelijk
Vrij duur

Lekker zomers gerecht waar de sterk smaak van citrus wordt gecombineerd met de zoete paprika's. Krabvlees bevat waardevolle voedingsstoffen, vitamine B & C, kalium en bètacaroteen.

Deel dit recept

Categorie: Salades Hans @ DeKookbijbel.be Lunch Krab Koolhydraat arm
Seizoenen
Tags:

Ingrediënten

Voor 4 Personen

Ingrediënten

450 g Kingcrab (vlees)
1 Rode Paprika, in blokjes, zonder pitjes
1 Rode Ui, gesnipperd
2 el Kappers
2 el Koriander, fijngehakt
1 Citroen, rasp van de schil
Tabasco
Rucola
Kropsla
10 cl olijfolie
3 el Limoensap
gedroogde Chili
Peper en zout
Citroen- of limoenschil fijn gesneden, versiering

Zomerse Krabsalde Aanwijzingen

  1. Doe het krabvlees, paprika, ui, kappers en koriander in een kom.
    Voeg de citroenschil en het citroensap toe en schep alles goed om.
    Voeg tabasco, peper en zout toe naar smaak.
  2. Was de sla en dep droog.
  3. Verdeel sla en rucola over 4 borden.
  4. Meng olijfolie met limoensap, zout, peper, chili in een kommetje.
  5. Schep krabsalade op de sla, besprenkel met de vinaigrette en versier met reepjes citroenschil.

Voedingsfeiten

dieet

Per portie

Koolhydraten: 156g

Plaats als eerste een recensie

Deel dit recept