Canneloni met scampi(Featured Chef Hans @ DeKookbijbel)
Easy
Fairly cheap
Cannelloni met vulling van scampi, lente-ui, CHampignons overgoten met tomaat-basilcium saus en Mozzarella.
Category: | Main course Pasta Hans @ DeKookbijbel.be Lunch Scampi |
Seasons | |
Cuisine Type | Italian |
Tags: |
Ingredients
For
4
Persons
Ingrediënten
400 g Scampi |
6 el Olijsolie |
1 bot(ten) Lente ui |
4 stuk(s) Tomaten |
100 g Witte champignons |
1 teentje(s) Knoflook |
2 el Bloem |
20 cl Witte WIjn |
grof Zeezout |
Witte peper van penja |
1 pakje(s) Koriander |
200 g Mozzarella |
2 potje(s) Tomatensaus met basilcium |
16 buisjes Cannelloni (of lasagnevelle) |
Canneloni met scampi Directions
- De olijfolie opwarmen en er de lenteuitjes in dunne schijfjes gesneden en de geplette look in laten sudderen.
- Spoel de garnalen onder stromend water en voeg ze in de pan met de tomaten, gepeld, ontpit en in blokjes gesneden.
- De champignons schoonmaken, in kleine stukjes snijden en ze ook in de pan gooien.
- Meng de bloem met de witte wijn en voeg toe om de groenten en de garnalen te binden.
- Peper en zout toevoegen alsook de gehakte koriander, de pan van het vuur halen en laten afkoelen.
- Ondertussen laat u de cannelloni of lasagneblaadjes in kokend water " al dente " worden indien nodig (sommige merken kunnen ongekookt in de oven).
- Giet ze voorzichtig af en vul ze dan met de mengeling van groenten en garnalen.
- Indien u lasagneblaadjes gebruikt sluit ze dan langs de bovenkant, zoniet zullen ze gemakkelijk openvallen bij het opdienen.
- Doe wat olijfolie in een vuurvaste schotel et leg er de cannelloni in.
- Giet er de tomatensaus met basilicum over en bedek met een laag fijngesneden mozzarella.
- Laat ca 15 min in een voorverwarmde oven van 200°C bakken.
- Net voor het opdienen nog afwerken wat olijfolie, peper van Penja en wat korianderblaadjes.