Canneloni met scampi
Facile
Bon marché
Cannelloni met vulling van scampi, lente-ui, CHampignons overgoten met tomaat-basilcium saus en Mozzarella.

Partager cette recette

Catégorie: Plat principal Pâtes Hans @ DeKookbijbel.be Lunch Scampi
Saisons
Cuisine Type Italienne
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Ingrediënten

400 g Scampi
6 el Olijsolie
1 bot(ten) Lente ui
4 stuk(s) Tomaten
100 g Witte champignons
1 teentje(s) Knoflook
2 el Bloem
20 cl Witte WIjn
grof Zeezout
Witte peper van penja
1 pakje(s) Koriander
200 g Mozzarella
2 potje(s) Tomatensaus met basilcium
16 buisjes Cannelloni (of lasagnevelle)

Canneloni met scampi Instructions

    • De olijfolie opwarmen en er de lenteuitjes in dunne schijfjes gesneden en de geplette look in laten sudderen.
    • Spoel de garnalen onder stromend water en voeg ze in de pan met de tomaten, gepeld, ontpit en in blokjes gesneden.
    • De champignons schoonmaken, in kleine stukjes snijden en ze ook in de pan gooien.
    • Meng de bloem met de witte wijn en voeg toe om de groenten en de garnalen te binden.
    • Peper en zout toevoegen alsook de gehakte koriander, de pan van het vuur halen en laten afkoelen.
    • Ondertussen laat u de cannelloni of lasagneblaadjes in kokend water " al dente " worden indien nodig (sommige merken kunnen ongekookt in de oven).
    • Giet ze voorzichtig af en vul ze dan met de mengeling van groenten en garnalen.
    • Indien u lasagneblaadjes gebruikt sluit ze dan langs de bovenkant, zoniet zullen ze gemakkelijk openvallen bij het opdienen.
    • Doe wat olijfolie in een vuurvaste schotel et leg er de cannelloni in.
    • Giet er de tomatensaus met basilicum over en bedek met een laag fijngesneden mozzarella.
    • Laat ca 15 min in een voorverwarmde oven van 200°C bakken.
    • Net voor het opdienen nog afwerken wat olijfolie, peper van Penja en wat korianderblaadjes.
     
     

Notes recette

 

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette