Carpaccio met champignons en kappertjes
Easy
Fairly cheap

De klassieke rundscarpaccio met champignons en kappertjes. Frisse dressing van citroen en olijfolie.

Share This Recipe

Category: Appetizer Beef
Seasons
Tags:

Ingredients

For 4 Persons

Ingredienten

300 g Rundscarpaccio
100 g Champignons, flinterdun gesneden
100 g Parmezaan, geschaafd
2 takje(s) Basilicum
2 el Kappers
1 sap Citroen
1 dl Olijfolie extra vergine
Zwarte peper en zeezout

Carpaccio met champignons en kappertjes Directions

  1. Klop een dressing van het citroensap en de olijfolie, breng op smaak met peper en zout.
  2. Bestrijk 4 borden met de dressing en schik er de plakjes carpaccio op,
    verdeel er de champignons over en besprenkel met de rest van de dressing, plaats 15 min. in de koelkast.
  3. Werk de bordjes af met kappertjes, parmezaanschilfers en garneer met basilicumblaadjes.
  4. Serveer met ciabatta

Be the first to post a review

Share This Recipe