Carpaccio met champignons en kappertjes
Facile
Bon marché

De klassieke rundscarpaccio met champignons en kappertjes. Frisse dressing van citroen en olijfolie.

Partager cette recette

Catégorie: Hors d'oeuvre Boeuf
Saisons
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Ingredienten

300 g Rundscarpaccio
100 g Champignons, flinterdun gesneden
100 g Parmezaan, geschaafd
2 takje(s) Basilicum
2 el Kappers
1 sap Citroen
1 dl Olijfolie extra vergine
Zwarte peper en zeezout

Carpaccio met champignons en kappertjes Instructions

  1. Klop een dressing van het citroensap en de olijfolie, breng op smaak met peper en zout.
  2. Bestrijk 4 borden met de dressing en schik er de plakjes carpaccio op,
    verdeel er de champignons over en besprenkel met de rest van de dressing, plaats 15 min. in de koelkast.
  3. Werk de bordjes af met kappertjes, parmezaanschilfers en garneer met basilicumblaadjes.
  4. Serveer met ciabatta

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette