Carpaccio met champignons en kappertjes
Facile
Bon marché
De klassieke rundscarpaccio met champignons en kappertjes. Frisse dressing van citroen en olijfolie.
Catégorie: | Hors d'oeuvre Boeuf |
Saisons | |
Tags: |
Ingrédients
Pour
4
Personnes
Ingredienten
300 g Rundscarpaccio |
100 g Champignons, flinterdun gesneden |
100 g Parmezaan, geschaafd |
2 takje(s) Basilicum |
2 el Kappers |
1 sap Citroen |
1 dl Olijfolie extra vergine |
Zwarte peper en zeezout |
Carpaccio met champignons en kappertjes Instructions
- Klop een dressing van het citroensap en de olijfolie, breng op smaak met peper en zout.
- Bestrijk 4 borden met de dressing en schik er de plakjes carpaccio op,
verdeel er de champignons over en besprenkel met de rest van de dressing, plaats 15 min. in de koelkast. - Werk de bordjes af met kappertjes, parmezaanschilfers en garneer met basilicumblaadjes.
- Serveer met ciabatta