Carpaccio van bieten en radijs
Easy
Fairly cheap

Een carpaccio voor de veggies.

Prep

Wait

1h

Share This Recipe

Category: Vegetarian Lunch
Seasons
Tags:

Ingredients

For 4 Persons

Ingrediënten

2 Rode Bieten
2 Gele Bieten
2 Chioggia Bieten
8 Radijzen
4 el Witte Balsamico azijn
20 g Radijsscheuten
Zuring, enkele blaadjes
40 g Noten, Italiaanse mix
Zwarte Peper en grof Zeezout

Carpaccio van bieten en radijs Directions

    Snijd de bieten en radijsjes met behulp van de mandoline in flinterdunne plakjes en laat een uurtje marineren in de balsamicoazijn. 
     
    Schik de groenten door mekaar op een groot bord en werk af met enkele blaadjes zuring.
     
    Kruid met peper en grof zeezout, en bestrooi met de radijsscheuten en de Italiaanse nootjes.

Nutrition facts

diet vegetarian Vegan

Per Serving

Kcal: 68 kcal
Carbs: 10g
Fat: 1g

More Details

Website http://www.delhaize.be
Bron Delhaize

Be the first to post a review

Share This Recipe