Franse geitenkaassalade(Featured Chef Hans @ DeKookbijbel)
Gallery
Category: | Appetizer Salads Hans @ DeKookbijbel.be Lunch |
Seasons | |
Cuisine Type | French |
Tags: |
Ingredients
For
4
Persons
Ingrediënten
200 g Sla mix |
4 sneetje(s) Spek, kleine reepjes |
150 g Geitenkaas |
4 sneetje(s) Wit Brood, dun |
50 g Hamblokjes |
16 Kerstomaatjes |
Pijnboompitten |
Bieslook of pijpajuintjes |
Dressing
4 el Olijfolie |
1 el Dragonazijn |
2 tl Walnootolie |
1 tl Moster Dijon |
1 tl Grove Mosterd |
Franse geitenkaassalade Directions
- Was de sla en maak proper.
Meng alle ingrediënten voor de dressing. - Snij de baconreepjes in 2 en maak er rolletjes van.
- Leg op een bakplaat.
Doe wat olijfolie op de sneetjes brood en leg er geintenkaas op
Leg het brood ook op de bakplaat.
Grill 2 à 3 min. onder de grill.
Draai de bacon. - Grill nog een 2 min à 3 min.
- Schik alles mooi op een bord.