Gemengde sla met coquillebrochettes
Fairly difficult
Fairly expensive

Sint-jakobsvrucht veelzijdig, heerlijk gegrild met slaatje en verse kruiden.

Share This Recipe

Category: Lunch Peter Van Asbroeck Scallops
Seasons Summer
Tags:

Ingredients

For 4 Persons

Ingrediënten

200 g Gemenge Sla
1 handje(s) Veldsla
4 takje(s) Dille, fijngehakt
250 g Witte Kool; fijngesneden
1 kleine Rode Ui, fijngesnipperd
1 Rode Pprika, in blokjes
2 el Limoensap
2 em milde zoete Chiisaus
1 teentje(s) Knoflook, geplet
12 Sint-Jakobsvruchten

Afwerking

1 takje(s) Dille
1 takje(s) Koriander
1 takje(s) Platte Peterselie

Gemengde sla met coquillebrochettes Directions

  1. Meng het limoensap, de chilisaus en geplette look.
  2. Voeg de groenten bij de dressing in een grote plastic doos die waterdicht sluit.
    Sluit de doos en schud goed : dé manier om de ingrediënten perfect te mengen.
  3. Steek de Sint Jakobsvruchten op een spiesje en grill kort.
  4. Schik de sla op een bord met daarop de brochette.
    Overgiet met de citroenolie.
    Versier met takjes koriander, dille en peterselie.

Recipe notes

Bron : Dag Allemaal

Be the first to post a review

Share This Recipe