Gemengde sla met coquillebrochettes
Vrij moeilijk
Vrij duur

Sint-jakobsvrucht veelzijdig, heerlijk gegrild met slaatje en verse kruiden.

Deel dit recept

Categorie: Lunch Peter Van Asbroeck Sint-Jakobsvruchten
Seizoenen Zomer
Tags:

Ingrediënten

Voor 4 Personen

Ingrediënten

200 g Gemenge Sla
1 handje(s) Veldsla
4 takje(s) Dille, fijngehakt
250 g Witte Kool; fijngesneden
1 kleine Rode Ui, fijngesnipperd
1 Rode Pprika, in blokjes
2 el Limoensap
2 em milde zoete Chiisaus
1 teentje(s) Knoflook, geplet
12 Sint-Jakobsvruchten

Afwerking

1 takje(s) Dille
1 takje(s) Koriander
1 takje(s) Platte Peterselie

Gemengde sla met coquillebrochettes Aanwijzingen

  1. Meng het limoensap, de chilisaus en geplette look.
  2. Voeg de groenten bij de dressing in een grote plastic doos die waterdicht sluit.
    Sluit de doos en schud goed : dé manier om de ingrediënten perfect te mengen.
  3. Steek de Sint Jakobsvruchten op een spiesje en grill kort.
  4. Schik de sla op een bord met daarop de brochette.
    Overgiet met de citroenolie.
    Versier met takjes koriander, dille en peterselie.

Recept notities

Bron : Dag Allemaal

Plaats als eerste een recensie

Deel dit recept