Koude tagliatelle met mosselen en mozarella(Featured Chef Giovanni Oosters)
Easy
Fairly cheap
Koude pasta met mosseltjes, tomaat en mozzarella, zomers fris pasta gerecht afgewerkt met pistou..
Gallery
Category: | Main course Pasta Lunch Giovanni Oosters Mussels |
Seasons | Summer |
Cuisine Type | Italian |
Tags: |
Ingredients
For
4
Persons
Ingrediënten
500 g Tagliatelle |
400 g Mosselen |
4 stuk(s) Tomaten |
4 stuk(s) Ansjovisfilets, in vieren |
150 g Mozzarella, in dunne plakjes gesneden |
2 el Olijfolie |
Pistou (Zie recept) |
Pistou
1 bussel(s) Basilicum |
2 teentje(s) Knoflook |
50 g Parmezaan, geraspt |
50 g Pijnboompitten |
1 dl Olijfolie |
Koude tagliatelle met mosselen en mozarella Directions
- Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar in kokend gezouten water en koel af in ijsgekoeld water.
- Meng de pasta met de pistou, de tomatenblokjes, mozzarella en de ansjovis.
- Kook de mosselen, haal ze uit de schelp en meng ze lauw onder de salade.
- Werk het geheel af met wat verse basilicum en wat olijfolie.
- Mix al de ingrediënten voor de pistou in de keukenrobot en breng op smaak met peper en zout.
De Pistou
Recipe notes
Nutrition facts
diet
Per Serving