Koude tagliatelle met mosselen en mozarella
Easy
Fairly cheap
Koude pasta met mosseltjes, tomaat en mozzarella, zomers fris pasta gerecht afgewerkt met pistou..

Share This Recipe

Category: Main course Pasta Lunch Giovanni Oosters Mussels
Seasons Summer
Cuisine Type Italian
Tags:

Ingredients

For 4 Persons

Ingrediënten

500 g Tagliatelle
400 g Mosselen
4 stuk(s) Tomaten
4 stuk(s) Ansjovisfilets, in vieren
150 g Mozzarella, in dunne plakjes gesneden
2 el Olijfolie
Pistou (Zie recept)

Pistou

1 bussel(s) Basilicum
2 teentje(s) Knoflook
50 g Parmezaan, geraspt
50 g Pijnboompitten
1 dl Olijfolie

Koude tagliatelle met mosselen en mozarella Directions

    • Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar in kokend gezouten water en koel af in ijsgekoeld water.
    • Meng de pasta met de pistou, de tomatenblokjes, mozzarella en de ansjovis.
    • Kook de mosselen, haal ze uit de schelp en meng ze lauw onder de salade.
    • Werk het geheel af met wat verse basilicum en wat olijfolie.
    De Pistou
  1. Mix al de ingrediënten voor de pistou in de keukenrobot en breng op smaak met peper en zout.

Recipe notes

 

Nutrition facts

diet

Per Serving

Be the first to post a review

Share This Recipe