Koude tagliatelle met mosselen en mozarella
Facile
Bon marché
Koude pasta met mosseltjes, tomaat en mozzarella, zomers fris pasta gerecht afgewerkt met pistou..

Partager cette recette

Catégorie: Plat principal Pâtes Lunch Giovanni Oosters Moules
Saisons Été
Cuisine Type Italienne
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Ingrediënten

500 g Tagliatelle
400 g Mosselen
4 stuk(s) Tomaten
4 stuk(s) Ansjovisfilets, in vieren
150 g Mozzarella, in dunne plakjes gesneden
2 el Olijfolie
Pistou (Zie recept)

Pistou

1 bussel(s) Basilicum
2 teentje(s) Knoflook
50 g Parmezaan, geraspt
50 g Pijnboompitten
1 dl Olijfolie

Koude tagliatelle met mosselen en mozarella Instructions

    • Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar in kokend gezouten water en koel af in ijsgekoeld water.
    • Meng de pasta met de pistou, de tomatenblokjes, mozzarella en de ansjovis.
    • Kook de mosselen, haal ze uit de schelp en meng ze lauw onder de salade.
    • Werk het geheel af met wat verse basilicum en wat olijfolie.
    De Pistou
  1. Mix al de ingrediënten voor de pistou in de keukenrobot en breng op smaak met peper en zout.

Notes recette

 

Valeurs nutritives

léger

Par Portion

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette