Lamsbout Glacé
Super easy
Cheap
Heerlijk gekruide lamsbout op de BBQ.
 

Share This Recipe

Category: Main course Lamb BBQ
Seasons Spring Summer
Tags:

Ingredients

For 4 Persons

Ingrediënten

1 stuk(s) Lamsbout
Peper en zout
Knoflook

De Glacé

2 el Bessengelei
2 el Bruine Suiker
1 el Azijn
1/4 tl Kruidnagel

Lamsbout Glacé Directions

    • Kruid de lamsbout royaal met zout en peper.
    • Indien u knoflook gebruikt, maak dan inkepingen in het vlees en steek er kleine stukjes knoflook in.
    • Leg de lamsbout midden op het grillrooster, ,diect boven de druippan.
    • Grill 20 tot 22 min. per 500gr. (66°C voor medium)
    • Indien gewenst kan je 20 min. voor het einde van de grilltijd de lamsbout met de glacé bestrijken.
     

Recipe notes

 
 

Be the first to post a review

Share This Recipe