Lamsbout Glacé
Heel gemakkelijk
Goedkoop
Heerlijk gekruide lamsbout op de BBQ.
 

Deel dit recept

Categorie: Hoofdgerechten Lamsvlees BBQ
Seizoenen Lente Zomer
Tags:

Ingrediënten

Voor 4 Personen

Ingrediënten

1 stuk(s) Lamsbout
Peper en zout
Knoflook

De Glacé

2 el Bessengelei
2 el Bruine Suiker
1 el Azijn
1/4 tl Kruidnagel

Lamsbout Glacé Aanwijzingen

    • Kruid de lamsbout royaal met zout en peper.
    • Indien u knoflook gebruikt, maak dan inkepingen in het vlees en steek er kleine stukjes knoflook in.
    • Leg de lamsbout midden op het grillrooster, ,diect boven de druippan.
    • Grill 20 tot 22 min. per 500gr. (66°C voor medium)
    • Indien gewenst kan je 20 min. voor het einde van de grilltijd de lamsbout met de glacé bestrijken.
     

Recept notities

 
 

Plaats als eerste een recensie

Deel dit recept