Penne met spinazie en balletjes(Featured Chef Hans @ DeKookbijbel)
Easy
Fairly cheap
Penne en verse spinazie, ricotta, gehakt balletjes en pancetta en afgewerkt met parmezaan.
Gallery
Category: | Pasta Veal Pork Hans @ DeKookbijbel.be Lunch |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
4
Persons
Ingrediënten
400 g Volkoren Pasta |
600 g Spinazie |
400 g gemengd Gehakt |
200 g Pancetta |
200 g Ricotta |
Parmezaanse kaas |
Peper en Zout |
Penne met spinazie en balletjes Directions
Kook de penne gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Spoel de spinazie en laat goed uitlekken.
Snij de pancetta in blokjes.
Roerbak ze samen met het gehakt in de pan.
Voeg de spinazie en de ricotta toe en schep goed om
Giet de pasta af, hou 1 el kookvocht bij.
Schep de pasta samen met het kookvocht bij de saus.
Serveer de pasta met geraspte parmezaan.
Bestrooi met gesnipperde peterselie of basilicum.
Recipe notes
Ook lekker met prei of andere winterse groente.
Wil je wat pit, voeg wat chili toe.
Idee : LibelleLekker