Penne met spinazie en balletjes
Gemakkelijk
Vrij goedkoop
 Penne en verse spinazie, ricotta, gehakt balletjes en pancetta en afgewerkt met parmezaan.

Deel dit recept

Categorie: Pasta's Kalfsvlees Varkensvlees Hans @ DeKookbijbel.be Lunch
Seizoenen
Tags:

Ingrediënten

Voor 4 Personen

Ingrediënten

400 g Volkoren Pasta
600 g Spinazie
400 g gemengd Gehakt
200 g Pancetta
200 g Ricotta
Parmezaanse kaas
Peper en Zout

Penne met spinazie en balletjes Aanwijzingen

    Kook de penne gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
     
    Spoel de spinazie en laat goed uitlekken.
     
    Snij de pancetta in blokjes.
    Roerbak ze samen met het gehakt in de pan.
     
    Voeg de spinazie en de ricotta toe en schep goed om
     
    Giet de pasta af, hou 1 el kookvocht bij.
     
    Schep de pasta samen met het kookvocht bij de saus.
     
    Serveer de pasta met geraspte parmezaan.
     
    Bestrooi met gesnipperde peterselie of basilicum.

Recept notities

Ook lekker met prei of andere winterse groente.
Wil je wat pit, voeg wat chili toe.
 
Idee : LibelleLekker

Plaats als eerste een recensie

Deel dit recept