Pittige wentelteefjes met ui Anda pav
Easy
Cheap

Wentelteefkes, Verlorenbrood, Gewonnenbrood, veel namen zelfde gerecht, maar dit is een pittige Indische versie. 

Share This Recipe

Category: Lunch
Seasons
Cuisine Type Indian
Tags:

Ingredients

For 4 Persons

Ingrediënten

1 Ui, gesnipperd
1 Groene Chili, fijngesneden
1 tl Gember-knoflookpasta
4 Eieren, losgeklopt
Zout naar smaak
Zonnebloemolie
8 sneden Brood, wit of bruin

Pittige wentelteefjes met ui Anda pav Directions

  1. Meng in een grote kom de ui, de chillipeper, de gember-knoflookpasten, de eieren, de koriander en het zout.
  2. Verhit wat olie in een grote koekenpan.
  3. Dop de sneetjes brood in het eiermengsel en bak ze met twee tegelijk aan weerszijden knapperig bruin.
  4. Serveer de wentelteefjes warm.
  5. Van het overgebleven mengsel klan je eventueel een ommeletje bakken dat je bij de wetelteefjes serveert.

Nutrition facts

vegetarian

Per Serving

Be the first to post a review

Share This Recipe