Pittige wentelteefjes met ui Anda pav
Facile
Très bon marché

Wentelteefkes, Verlorenbrood, Gewonnenbrood, veel namen zelfde gerecht, maar dit is een pittige Indische versie. 

Partager cette recette

Catégorie: Lunch
Saisons
Cuisine Type Indienne
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Ingrediënten

1 Ui, gesnipperd
1 Groene Chili, fijngesneden
1 tl Gember-knoflookpasta
4 Eieren, losgeklopt
Zout naar smaak
Zonnebloemolie
8 sneden Brood, wit of bruin

Pittige wentelteefjes met ui Anda pav Instructions

  1. Meng in een grote kom de ui, de chillipeper, de gember-knoflookpasten, de eieren, de koriander en het zout.
  2. Verhit wat olie in een grote koekenpan.
  3. Dop de sneetjes brood in het eiermengsel en bak ze met twee tegelijk aan weerszijden knapperig bruin.
  4. Serveer de wentelteefjes warm.
  5. Van het overgebleven mengsel klan je eventueel een ommeletje bakken dat je bij de wetelteefjes serveert.

Valeurs nutritives

végétarien

Par Portion

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette