Quiche met asperges en gerookte zalm(Featured Chef Hans @ DeKookbijbel)
Gallery
Category: | Quiches Hans @ DeKookbijbel.be Lunch Salmon Oven |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
2
Persons
Ingredienten
1 Bladerdeeg |
2 Eieren |
10 cl Melk |
10 cl Room |
Nootmuskaat |
125 g Zalm |
500 g Asperges, in stukjes, gestoofd |
Kaasmengeling voor Pizza |
Quiche met asperges en gerookte zalm Directions
- Doe het bladerdeeg in een taartvorm (niet te hoge vorm)
Doe de randjes die overhangen weg.
Doe met een vork gaatjes in het bladerdeeg.
Smeer lichtjes in met olijfolie. - Verdeel de aspergesover de bodem.
Verdeel de zalm in kleine stukjes over de taart. - Meng de room met de melk en eieren, voeg peper & zout, nootmuskaat toe naar smaak. Meng goed en giet in de taartvorm.
- Bestrooi met de kaas.
- Bak +/- 35 min. op 200°C