Scampy in gele curry en gebakken rijst(Featured Chef Hans @ DeKookBijbel)
Cook
Gallery
Category: | Main course Hans @ DeKookbijbel.be Wok Scampi |
Seasons | |
Cuisine Type | Oriental |
Ingredients
For
4
Persons
Ingrediënten
300 g Rijst |
1 Wortel, in kleine blokjes of sliertjes |
1/2 st(e)l(en) Prei |
2 Eieren, geklutst |
3 Lent-Ui, fijngesnipperd |
24 Scampi |
1 el Gele Curry Pasta |
2 Courgette(s), in blokjes |
1 Ui |
1/2 L Kokosmelk |
Koriander |
Scampy in gele curry en gebakken rijst Directions
Kook de rijst volgens instructies op de verpakking.
Snij de wortel, prei fijn
Kluts het ei en bak dunne omelet, doe in stukjes.
Warm de wok met arachideolie.
Doe de ui in de wok en wok glazig.
Voeg de blokjes courgette toe.
Doe een el currypasta in midden van de wok bak even zodat het smelt.
Blus met de kokosmelk.
Bak de scampis aan in een hete pan met arachideolie
Voeg ze toe aan de curry
Werk af met koriander
Bak de rijst met de groentjes en ei in een wok aan in arachideolie.
Nutrition facts
diet
Per Serving