Scampy in gele curry en gebakken rijst(Uitgelichte Chef Hans @ DeKookBijbel)
Kook
Galerij
Categorie: | Hoofdgerechten Hans @ DeKookbijbel.be Wok Scampi |
Seizoenen | |
Keuken type | Orientaals |
Ingrediënten
Voor
4
Personen
Ingrediënten
300 g Rijst |
1 Wortel, in kleine blokjes of sliertjes |
1/2 st(e)l(en) Prei |
2 Eieren, geklutst |
3 Lent-Ui, fijngesnipperd |
24 Scampi |
1 el Gele Curry Pasta |
2 Courgette(s), in blokjes |
1 Ui |
1/2 L Kokosmelk |
Koriander |
Scampy in gele curry en gebakken rijst Aanwijzingen
Kook de rijst volgens instructies op de verpakking.
Snij de wortel, prei fijn
Kluts het ei en bak dunne omelet, doe in stukjes.
Warm de wok met arachideolie.
Doe de ui in de wok en wok glazig.
Voeg de blokjes courgette toe.
Doe een el currypasta in midden van de wok bak even zodat het smelt.
Blus met de kokosmelk.
Bak de scampis aan in een hete pan met arachideolie
Voeg ze toe aan de curry
Werk af met koriander
Bak de rijst met de groentjes en ei in een wok aan in arachideolie.
Voedingsfeiten
dieet
Per portie