Slaatje van couscous en gerookte zalm
Easy
Fairly cheap

Couscous, het nationale gerecht van Marokko, wordt gemaakt van harde tarwe en kan als alternatief voor rijst gebruikt worden.

 

Share This Recipe

Category: Salads Hans @ DeKookbijbel.be Lunch Salmon Peter Van Asbroeck
Seasons
Tags:

Ingredients

For 4 Persons

Ingrediënten

2 kop(pen) Couscous
8 sneetje(s) Gerookte Zalm
1 teentje(s) Knoflook, gehakt
3 el Bieslook, gesnipperd
6 el Frambozenazijn
6 el Olijfolie
1 bussel(s) Pijpajuin
1 Rode Paprika

Slaatje van couscous en gerookte zalm Directions

  1. Kook de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat afkoelen.
  2. Snijd de paprika en pijpajuin zeer fijn. Meng de couscous met de look, bieslook, pijpajuin en rode paprika. Giet de frambozenazijn en de olijfolie bij dit mengsel
  3. Schep de couscous op de borden en leg er telkens een plakje gerookte zalm op.
    Werk eventueel af met wat bieslook.

Nutrition facts

diet

Per Serving

Be the first to post a review

Share This Recipe