Steak van gemarineerde rauwe zalm aardappel en verse kruiden
Easy
Fairly cheap
 Heerlijk gekruide zalmfilets met een aardappel-radijs salade.
Prep

Cook

Share This Recipe

Category: Lunch Salmon
Seasons
Tags:

Ingredients

For 4 Persons

Ingrediënten

4 Zalmfilets van 150g, zonder vel
600 g Vastkokende Aardappelen
1 bussl(s) Radijzen
3 takje(s) Dragon
bussel(s) Koriander
1/2 bussel(s) Bieslook
1/2 bussel(s) Dille
1/2 Citroen sap
2 el Olie (Mengeling)
2 tl Roze Peper
2 el Olijfolie
Peper en Zout

Steak van gemarineerde rauwe zalm aardappel en verse kruiden Directions

    Schik de zalmfilets in een grote schaal. Meng het citroensap met de mengeling van 4 oliën en giet dit over de zalmfilets. Kruid met peper en zout.
     
    Laat ongeveer 20 min marineren en overgiet regelmatig met de marinade. Plet de roze peper en strooi over de filets. 
     
    Kook de aardappelen gaar in gezouten water, laat afkoelen. Pel ze en snijd ze in dikke plakken.
     
    Hak de verse kruiden grof en meng ze samen met de olijfolie door de aardappelen. Kruid met peper en zout.
     
    Maak de radijzen schoon, spoel goed en snijd ze doormidden. Meng door de aardappelsalade.
     
    Serveer de zalmfilets met de aardappelsalade.

Nutrition facts

diet

Per Serving

Kcal: 571 kcal
Carbs: 30g
Fat: 35g
Proteins: 32g

More Details

Website http://www.delhaize.be
Bron Delhaize

Be the first to post a review

Share This Recipe