Steak van gemarineerde rauwe zalm aardappel en verse kruiden
Gemakkelijk
Vrij goedkoop
 Heerlijk gekruide zalmfilets met een aardappel-radijs salade.
Bereiding

Kook

Deel dit recept

Categorie: Lunch Zalm
Seizoenen
Tags:

Ingrediënten

Voor 4 Personen

Ingrediënten

4 Zalmfilets van 150g, zonder vel
600 g Vastkokende Aardappelen
1 bussl(s) Radijzen
3 takje(s) Dragon
bussel(s) Koriander
1/2 bussel(s) Bieslook
1/2 bussel(s) Dille
1/2 Citroen sap
2 el Olie (Mengeling)
2 tl Roze Peper
2 el Olijfolie
Peper en Zout

Steak van gemarineerde rauwe zalm aardappel en verse kruiden Aanwijzingen

    Schik de zalmfilets in een grote schaal. Meng het citroensap met de mengeling van 4 oliën en giet dit over de zalmfilets. Kruid met peper en zout.
     
    Laat ongeveer 20 min marineren en overgiet regelmatig met de marinade. Plet de roze peper en strooi over de filets
     
    Kook de aardappelen gaar in gezouten water, laat afkoelen. Pel ze en snijd ze in dikke plakken.
     
    Hak de verse kruiden grof en meng ze samen met de olijfolie door de aardappelen. Kruid met peper en zout.
     
    Maak de radijzen schoon, spoel goed en snijd ze doormidden. Meng door de aardappelsalade.
     
    Serveer de zalmfilets met de aardappelsalade.

Voedingsfeiten

dieet

Per portie

KCal: 571 kcal
Koolhydraten: 30g
Vet: 35g
Proteïnen: 32g

Meer details

Website http://www.delhaize.be
Bron Delhaize

Plaats als eerste een recensie

Deel dit recept