Vegetarische Pasta(Featured Chef Jeroen Meus)
Category: | Main category Pasta Lunch Jeroen Meus |
Seasons | |
Cuisine Type | Italian |
Tags: |
Ingredients
For
4
Persons
Ingredienten
400 g Penne |
90 g Zwarte olijven, ontpit |
3 teentje(s) Knoflook, geperst |
3 el Olijfolie |
1 stuk(s) Sjalot, gesnipperd |
2 el Pterselie, fijngehakt |
1 el Basilicum, fijngehakt |
1 bosje(s) Spinazie, fijngesneden |
2 el Amandelschilfers |
1 el Ricotta |
Vegetarische Pasta Directions
-
Kook de pasta al dente volgens de instructies op de verpakking.
-
Stoof de sjalot en knoflook in olijfolie.
-
Voeg de spinazie toe. en meng er de ricotta onder.
-
Meng er op het laatse kruiden onder.
-
Dien op en werk af met olijven en amandel.