Vegetarische Pasta(Uitgelichte Chef Jeroen Meus)
Categorie: | Hoofdcategorie Pasta's Lunch Jeroen Meus |
Seizoenen | |
Keuken type | Italiaans |
Tags: |
Ingrediënten
Voor
4
Personen
Ingredienten
400 g Penne |
90 g Zwarte olijven, ontpit |
3 teentje(s) Knoflook, geperst |
3 el Olijfolie |
1 stuk(s) Sjalot, gesnipperd |
2 el Pterselie, fijngehakt |
1 el Basilicum, fijngehakt |
1 bosje(s) Spinazie, fijngesneden |
2 el Amandelschilfers |
1 el Ricotta |
Vegetarische Pasta Aanwijzingen
-
Kook de pasta al dente volgens de instructies op de verpakking.
-
Stoof de sjalot en knoflook in olijfolie.
-
Voeg de spinazie toe. en meng er de ricotta onder.
-
Meng er op het laatse kruiden onder.
-
Dien op en werk af met olijven en amandel.