Focaccia met geitenkaas en courgette(Featured Chef Hans @ DeKookBijbel)
Prep
Cook
Gallery
Category: | Croque,Panini Lunch |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
4
Persons
Ingrediënten
1 Courgette, in dunne schijven |
2 Focaccia's met kerstomaat en kruiden (Delhaize) |
150 g Verse Geitenkaas |
Fleur de Sel |
Peper |
Olijfolie |
1 Rode Ui |
Olijven |
Basilcium |
Focaccia met geitenkaas en courgette Directions
Met een dunschiller lange courgette stukken 'schillen'
Focaccia broodje doormidden snijden.
Bak de courgette plakjes in wat olijfolie in een grillpan.
Pak in porties.
Leg opzij.
Het onderste gedeelte van de focaccia insmeren met geitenkaas.
Wat peper erover.Beleg met de gegrilde courgette.
Doe er wat fleur de sel over.
Leg het bovenste stuk van het focacciabrood er op.
Bak tussen een grill +/- 15 min.