Tartaar van zeebaars met rucola en hazelnoten(Featured Chef Pascale Naessens)
Prep
Category: | Snacks & Tapas Appetizer Redfish and sea bass Pascale Naessens |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
2
Persons
Ingrediënten
300 g Zeebaars, filet |
50 g Rucola |
2 Lente-Ui |
1/2 sap Citroen |
1 handvol Hazelnoten, geroosterd |
1 el Balsamicoazijn |
Zwarte peper en Fleur de Sel |
Tartaar van zeebaars met rucola en hazelnoten Directions
Hak de hazelnoten grof.
Snijd de zeebaarsfilet in kleine blokjes.
Snipper de lente-uitjes fijn en meng ze door de zeebaarstartaar.
Meng een scheut hazelnootolie, 1 el balsamicoazijn en het citroensap door de zeebaarstartaar. Kruid met zwarte peper en fleur de sel.
Gebruik een keukenring om de zeebaarstartaar op de borden te serveren of gebruik glaasjes.
Meng de rucola met wat hazelnootolie, kruid met peper en zout.
Schik rond de zeebaarstartaar en strooi er de hazelnoten over.
Recipe notes
Je kan de hoeveelheden vergroten en er een voorgerecht van maken.
Bron : Delhaize
Nutrition facts
diet gluten free lactose free
Per Serving
Kcal: | 303 kcal |
Carbs: | 2g |
Fat: | 19g |
Proteins: | 29g |
More Details
Website | http://www.delhaize.be |
Bron |