Tartaar van zeebaars met rucola en hazelnoten
Easy
Fairly cheap
 Tartaar van zeebaars met lente-ui, rucola, hazelnoot en citroen.
Prep

Share This Recipe

Category: Snacks & Tapas Appetizer Redfish and sea bass Pascale Naessens
Seasons
Tags:

Ingredients

For 2 Persons

Ingrediënten

300 g Zeebaars, filet
50 g Rucola
2 Lente-Ui
1/2 sap Citroen
1 handvol Hazelnoten, geroosterd
1 el Balsamicoazijn
Zwarte peper en Fleur de Sel

Tartaar van zeebaars met rucola en hazelnoten Directions

    Hak de hazelnoten grof.
     
    Snijd de zeebaarsfilet in kleine blokjes.
    Snipper de lente-uitjes fijn en meng ze door de zeebaarstartaar.
     
    Meng een scheut hazelnootolie, 1 el balsamicoazijn en het citroensap door de zeebaarstartaar. Kruid met zwarte peper en fleur de sel.
     
    Gebruik een keukenring om de zeebaarstartaar op de borden te serveren of gebruik glaasjes.
     
    Meng de rucola met wat hazelnootolie, kruid met peper en zout.
     
    Schik rond de zeebaarstartaar en strooi er de hazelnoten over.

Recipe notes

Je kan de hoeveelheden vergroten en er een voorgerecht van maken.
 
 Bron : Delhaize

Nutrition facts

diet gluten free lactose free

Per Serving

Kcal: 303 kcal
Carbs: 2g
Fat: 19g
Proteins: 29g

More Details

Website http://www.delhaize.be
Bron

Be the first to post a review

Share This Recipe