Tartaar van zeebaars met rucola en hazelnoten(Par le Chef Pascale Naessens)
Prep.
Catégorie: | Amuse gueule et tapas Hors d'oeuvre Sébaste et bar Pascale Naessens |
Saisons | |
Tags: |
Ingrédients
Pour
2
Personnes
Ingrediënten
300 g Zeebaars, filet |
50 g Rucola |
2 Lente-Ui |
1/2 sap Citroen |
1 handvol Hazelnoten, geroosterd |
1 el Balsamicoazijn |
Zwarte peper en Fleur de Sel |
Tartaar van zeebaars met rucola en hazelnoten Instructions
Hak de hazelnoten grof.
Snijd de zeebaarsfilet in kleine blokjes.
Snipper de lente-uitjes fijn en meng ze door de zeebaarstartaar.
Meng een scheut hazelnootolie, 1 el balsamicoazijn en het citroensap door de zeebaarstartaar. Kruid met zwarte peper en fleur de sel.
Gebruik een keukenring om de zeebaarstartaar op de borden te serveren of gebruik glaasjes.
Meng de rucola met wat hazelnootolie, kruid met peper en zout.
Schik rond de zeebaarstartaar en strooi er de hazelnoten over.
Notes recette
Je kan de hoeveelheden vergroten en er een voorgerecht van maken.
Bron : Delhaize
Valeurs nutritives
léger sans gluten sans lactose
Par Portion
Kcal: | 303 kcal |
Glucides: | 2g |
Graisses: | 19g |
Protéines: | 29g |
More Details
Website | http://www.delhaize.be |
Bron |