Focaccia geitenkaas olijf pesto en rode ui(Featured Chef Hans @ DeKookBijbel)
Gallery
Category: | Croque,Panini Hans @ DeKookbijbel.be Lunch BBQ |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
4
Persons
Ingrediënten
2 grote Focaccia |
200 g verse Geitenkaas |
1 Rode Ui |
15 groene Olijven, in ringetjes |
1 teentje(s) Knoflook, fijngesneden |
150 g Groene Pesto Bestagni |
Provençaalse kruiden |
Chili Explosion Santa Maria |
Focaccia geitenkaas olijf pesto en rode ui Directions
Snijd de focaccia overlangs door.
Meng geitenkaas met provencaalse kruiden en Chili.
Smeer de bovenste helft in met pesto
Smeer de onderste helft in met geitenkaas
Beleg de geitenkaas met rode ui, knoflook en olijven.
Leg het bovensten met pesto op het deel met geitenkaas.
Grill +/- 5 min. tussen de grill.
Recipe notes
Al meerdere keren gemaakt, ook lekker met Argentijse Chilli van Les Sneteurs Du Soleil.
Nutrition facts
diet vegetarian
Per Serving