Kalkoenroulade met panchetta spinazie en mozarella
Fairly difficult
Fairly cheap
Sappige kalkoen rollade, met pachetta, spinazie en mozarella

Share This Recipe

Category: Main course Turkey Jeroen Meus
Seasons
Tags:

Ingredients

For 4 Persons

Ingrediënten

1 stuk grote Kalkoenfilets
4 schijfjes Panchetta
8 blaadje(s) Spinazie (grote)
4 schijfje(s) Mozzarella
Peper en zout
Nootmuskaat
Olijfolie
Grof zout
1 takje(s) Rozemarijn
1 takje(s) Salie
1 takje(s) Tijm
1 teentje(s) Knoflook

Kalkoenroulade met panchetta spinazie en mozarella Directions

    Stamp in de vijzel look, rozemarijn, salie, tijm en basilicum heel fijn samen met een scheutje olijfolie peper en grof zout.
     
    Snij de kalkoen in dunne plakjes en leg ze per twee in waaiervorm over elkaar.
    Bedek met kruiden, dan met panchetta, spinazie en eindig met de mozzarella.
    Kruid af met peper en zout.
     
    Rol dicht en bindt af met bindertouw.
    Stoom 10-12 minuten op 100°C

Recipe notes

 

Be the first to post a review

Share This Recipe