Kalkoenroulade met panchetta spinazie en mozarella(Featured Chef Jeroen Meus)
Fairly difficult
Fairly cheap
Sappige kalkoen rollade, met pachetta, spinazie en mozarella
Category: | Main course Turkey Jeroen Meus |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
4
Persons
Ingrediënten
1 stuk grote Kalkoenfilets |
4 schijfjes Panchetta |
8 blaadje(s) Spinazie (grote) |
4 schijfje(s) Mozzarella |
Peper en zout |
Nootmuskaat |
Olijfolie |
Grof zout |
1 takje(s) Rozemarijn |
1 takje(s) Salie |
1 takje(s) Tijm |
1 teentje(s) Knoflook |
Kalkoenroulade met panchetta spinazie en mozarella Directions
Stamp in de vijzel look, rozemarijn, salie, tijm en basilicum heel fijn samen met een scheutje olijfolie peper en grof zout.
Snij de kalkoen in dunne plakjes en leg ze per twee in waaiervorm over elkaar.
Bedek met kruiden, dan met panchetta, spinazie en eindig met de mozzarella.
Kruid af met peper en zout.
Rol dicht en bindt af met bindertouw.
Stoom 10-12 minuten op 100°C