Kalkoenroulade met panchetta spinazie en mozarella
Plutôt difficile
Bon marché
Sappige kalkoen rollade, met pachetta, spinazie en mozarella

Partager cette recette

Catégorie: Plat principal Dinde Jeroen Meus
Saisons
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Ingrediënten

1 stuk grote Kalkoenfilets
4 schijfjes Panchetta
8 blaadje(s) Spinazie (grote)
4 schijfje(s) Mozzarella
Peper en zout
Nootmuskaat
Olijfolie
Grof zout
1 takje(s) Rozemarijn
1 takje(s) Salie
1 takje(s) Tijm
1 teentje(s) Knoflook

Kalkoenroulade met panchetta spinazie en mozarella Instructions

    Stamp in de vijzel look, rozemarijn, salie, tijm en basilicum heel fijn samen met een scheutje olijfolie peper en grof zout.
     
    Snij de kalkoen in dunne plakjes en leg ze per twee in waaiervorm over elkaar.
    Bedek met kruiden, dan met panchetta, spinazie en eindig met de mozzarella.
    Kruid af met peper en zout.
     
    Rol dicht en bindt af met bindertouw.
    Stoom 10-12 minuten op 100°C

Notes recette

 

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette