Kalkoenroulade met panchetta spinazie en mozarella(Par le Chef Jeroen Meus)
Catégorie: | Plat principal Dinde Jeroen Meus |
Saisons | |
Tags: |
Ingrédients
Pour
4
Personnes
Ingrediënten
1 stuk grote Kalkoenfilets |
4 schijfjes Panchetta |
8 blaadje(s) Spinazie (grote) |
4 schijfje(s) Mozzarella |
Peper en zout |
Nootmuskaat |
Olijfolie |
Grof zout |
1 takje(s) Rozemarijn |
1 takje(s) Salie |
1 takje(s) Tijm |
1 teentje(s) Knoflook |
Kalkoenroulade met panchetta spinazie en mozarella Instructions
Stamp in de vijzel look, rozemarijn, salie, tijm en basilicum heel fijn samen met een scheutje olijfolie peper en grof zout.
Snij de kalkoen in dunne plakjes en leg ze per twee in waaiervorm over elkaar.
Bedek met kruiden, dan met panchetta, spinazie en eindig met de mozzarella.
Kruid af met peper en zout.
Rol dicht en bindt af met bindertouw.
Stoom 10-12 minuten op 100°C