Penne Arrabiata(Featured Chef Jeroen Meus)
Category: | Main category Pasta Lunch Jeroen Meus |
Seasons | |
Cuisine Type | Italian |
Tags: |
Ingredients
For
4
Persons
Ingrediënten
400 g Penne |
2 stuk(s) Sjalotten |
1 1/2 kg Tomaten |
1 takje Basilicum |
2 el Olijfolie |
2 tenen Knoflook |
1 stuk(s) Spaanse peper |
Penne Arrabiata Directions
- Kook water, dompel de tomaten erin onder.
- Haal ze eruit en ontvel en ontpit ze.
- Snij in blokjes.
- Verhit de olijfolie in een koekenpan.
- Bak de knoflook de sjalotten en Spaanse pepers op laag vuur tot de knoflook licht goudbruin is.
- Voeg de tomaten toe en breng op smaak met zout, stoof gedurende 20 minuten.
- Kook intussen de pasta ‘al dente’ in een grote pan met licht gezouten kokend water en laat hem uitlekken.
- Doe het basilicum bij de saus en breng hem vlak voor het serveren op smaak.
- Schep de pasta erdoor.
Recipe notes
Nutrition facts
diet vegetarian Vegan
Per Serving