Babykreeft met Provençaalse kruiden(Featured Chef Giovanni Oosters)
Easy
Fairly expensive
Een lekkere kreeft met Provençaalse kruiden en je denkt aan zonnige plekken.
Category: | Main course BBQ Lobster Giovanni Oosters |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
4
Persons
Kreeft
4 Babykreeften |
Olijfolie |
Provencaalse kruiden |
Fenkelzaad |
Passiebloem |
Zeezout |
Babykreeft met Provençaalse kruiden Directions
- Snijd de kreeften doormidden en marineer ze met de kruiden en de olijfolie.
-
Plaats de kreeften tussen een barbecuetang en zet ze 2 min. in de hete kolen.
-
Plaats nu de barbecuetang op de grill en laat de kreeften nog 3 minuten doorkoken.
-
Draai ze om en serveer ze als het vlees gaar is.
Recipe notes
Deze eenvoudige methode van kreeftbereiding zorgt ervoor dat de natuurlijke smaak van de kreeft behouden blijft.