Budwigcrème variante(Featured Chef Pascale Naessens)
Prep
Gallery
Category: | Breakfast Pascale Naessens Diet |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
2
Persons
Ingrediënten
1 potje(s) Griekse Yoghurt (125g) |
1 el Lijnzaad |
1 el Zonnebloempitten |
1/2 Mango |
1 Banaan |
1 el Cintroensap |
25 g Frambozen |
25 g Bosbessen |
4 em Muesli, ongezoet |
1 tl Agavesiroop |
Budwigcrème variante Directions
Snijd de banaan in rondjes of prak met een vork.
Doe er meteen het citroensap op.
Roer ze door de yoghurt met de agavesiroop, schep het mengsel in kommen.
Werk af met de rest van de ingrediënten.
Recipe notes
Budwig-crème werd in de jaren 1930 ontwikkeld door Johanna Budwig, een Duitse onderzoekster en biologe. Enkele jaren later werd het overgenomen door Dr. Kousmine, die het zijn patiënten bij het ontbijt aanraadde als basis van een voeding rijk aan vitaminen en oligo-elementen.
Nutrition facts
diet vegetarian Vegan
Per Serving
Kcal: | 333 kcal |
Carbs: | 52g |
Fat: | 8g |
Proteins: | 10g |
More Details
Website | http://www.delhaize.be |
Bron | Delhaize |