Budwigcrème variante
Heel gemakkelijk
Goedkoop
 Fruitpap voor volwassenen ;-)
Bereiding

Deel dit recept

Categorie: Ontbijt Pascale Naessens Dieet
Seizoenen
Tags:

Ingrediënten

Voor 2 Personen

Ingrediënten

1 potje(s) Griekse Yoghurt (125g)
1 el Lijnzaad
1 el Zonnebloempitten
1/2 Mango
1 Banaan
1 el Cintroensap
25 g Frambozen
25 g Bosbessen
4 em Muesli, ongezoet
1 tl Agavesiroop

Budwigcrème variante Aanwijzingen

    Snijd de banaan in rondjes of prak met een vork.
    Doe er meteen het citroensap op.
     
    Roer ze door de yoghurt met de agavesiroop, schep het mengsel in kommen. 
     
    Werk af met de rest van de ingrediënten.

Recept notities

Budwig-crème werd in de jaren 1930 ontwikkeld door Johanna Budwig, een Duitse onderzoekster en biologe. Enkele jaren later werd het overgenomen door Dr. Kousmine, die het zijn patiënten bij het ontbijt aanraadde als basis van een voeding rijk aan vitaminen en oligo-elementen.

Voedingsfeiten

dieet vegetarisch Vegan

Per portie

KCal: 333 kcal
Koolhydraten: 52g
Vet: 8g
Proteïnen: 10g

Meer details

Website http://www.delhaize.be
Bron Delhaize

Plaats als eerste een recensie

Deel dit recept