Cannelloni van rog prei en oesters met kappertjesboter
Fairly difficult
Fairly cheap

Gedurfde cannelloni met rog, oetsers en kappertjes van de hand van Jeroen Meus.

Share This Recipe

Category: Main course Pasta Ray Jeroen Meus
Seasons
Tags:

Ingredients

For 4 Persons

Ingrediënten

2 Rogvleugels
1 stengel(s) Prei
16 Oesters
3 el Boter
1 Citroen
1 bussel Peterselie, grof gehakt
2 el Steelkappers, grof gehakt

Cannelloni van rog prei en oesters met kappertjesboter Directions

  1. Fileer de rog en snij in mooi gelijke plakjes.
  2. Snij julienne van prei en leg in het midden van elk stuk rog.
  3. Open de oesters en leg ze op de prei (4 per persoon)
  4. Voeg peper en zout en een klontje boter toe.
  5. Rol ze dicht in plastic folie en stoom ze 3 à 4 minuten af op 95°C.
  6. Smelt de boter tot het schuimig wordt en kruid af met peper, zout, citroensap, peterselie en kappertjes.
  7. Serveer onmiddellijk met de cannelloni

Nutrition facts

diet

Per Serving

Be the first to post a review

Share This Recipe