Cannelloni van rog prei en oesters met kappertjesboter(Featured Chef Jeroen Meus)
Fairly difficult
Fairly cheap
Gedurfde cannelloni met rog, oetsers en kappertjes van de hand van Jeroen Meus.
Category: | Main course Pasta Ray Jeroen Meus |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
4
Persons
Ingrediënten
2 Rogvleugels |
1 stengel(s) Prei |
16 Oesters |
3 el Boter |
1 Citroen |
1 bussel Peterselie, grof gehakt |
2 el Steelkappers, grof gehakt |
Cannelloni van rog prei en oesters met kappertjesboter Directions
- Fileer de rog en snij in mooi gelijke plakjes.
- Snij julienne van prei en leg in het midden van elk stuk rog.
- Open de oesters en leg ze op de prei (4 per persoon)
- Voeg peper en zout en een klontje boter toe.
- Rol ze dicht in plastic folie en stoom ze 3 à 4 minuten af op 95°C.
- Smelt de boter tot het schuimig wordt en kruid af met peper, zout, citroensap, peterselie en kappertjes.
- Serveer onmiddellijk met de cannelloni
Nutrition facts
diet
Per Serving