Cannelloni van rog prei en oesters met kappertjesboter
Plutôt difficile
Bon marché

Gedurfde cannelloni met rog, oetsers en kappertjes van de hand van Jeroen Meus.

Partager cette recette

Catégorie: Plat principal Pâtes Raie Jeroen Meus
Saisons
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Ingrediënten

2 Rogvleugels
1 stengel(s) Prei
16 Oesters
3 el Boter
1 Citroen
1 bussel Peterselie, grof gehakt
2 el Steelkappers, grof gehakt

Cannelloni van rog prei en oesters met kappertjesboter Instructions

  1. Fileer de rog en snij in mooi gelijke plakjes.
  2. Snij julienne van prei en leg in het midden van elk stuk rog.
  3. Open de oesters en leg ze op de prei (4 per persoon)
  4. Voeg peper en zout en een klontje boter toe.
  5. Rol ze dicht in plastic folie en stoom ze 3 à 4 minuten af op 95°C.
  6. Smelt de boter tot het schuimig wordt en kruid af met peper, zout, citroensap, peterselie en kappertjes.
  7. Serveer onmiddellijk met de cannelloni

Valeurs nutritives

léger

Par Portion

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette