Pasta met romige walnootpesto
Category: | Pasta Vegetarian Lunch |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
4
Persons
Ingrediënten
50 g Walnoten |
1 plantje(s) Basilicum |
50 g Rucola |
1 teentje Knoflook |
50 g Parmezaan, geraspt |
1 dl Olijfolie |
Peper en zout |
500 g Tagliatelle |
5 cl Room 20% |
Rucola, afwerking |
Parmezaan, afwerking |
Pasta met romige walnootpesto Directions
Mix de walnoten met de fijngehakte basilcium, rucola, knoflook, 50g parmezaan en 1 dl olijfolie tot een gladde pesto.
Kruid met peper en zout.
Kook de tagliatelle volgens de instructies op de verpakkingin lichtgezouten water.
Giet af en laat uitlekken.
Verwarm de room in een kookpot en voeg beeje bij beetje pesto toe.
Meng de pasta onder de saus en warm op.
Serveer met extra rucola en parmezaan.
Recipe notes
More Details
Website | http://www.okay.be |
Bron | Okay |